LAATSTE NIEUWS

29 november 2011


EERSTE SHOTS!


Vandaag de eerste shots gemaakt: exterieurs in Dénia (Spanje). Voelt een beetje vreemd om al te schieten terwijl er nog niet eens acteurs zijn, maar voor ‘Goedemorgen!’ zijn een paar shots uit Spanje nodig. Kan ik maar beter schieten nu ik hier toch ben. De rest - met de acteurs - wordt gewoon in Nederland gefilmd.


FiLMiC Pro werkt super. Steadicam Smoothee blijft wennen. Rest van de shoot vermoedelijk meer met statief. Ik overweeg een mCAM.

30 november 2011


AANVULLENDE SPAANSE SHOTS


Na de shots in Dénia, vandaag ook nog wat shots gemaakt in Benidorm. Dénia was geschikter, maar nu heb ik tenminste wat keuze in de edit later. Overdreven veel moeite voor een paar seconden in de film overigens. Komt maximaal 3 seconden van in beeld.


Nu op naar het èchte werk... de shoot met acteurs. Eerst maar eens gaan casten...02 DECember 2011


KLEURCORRECTIES MET CINEMAFXV


Terug in Nederland meteen wat gespeeld met kleurcorrecties in de Spaanse shots. CinemaFXV works like a charm. Aanpassingen zijn heel simpel te doen; handige interface voor het kleine iPhone-schermpje. Alleen het renderen duurt lang, zeker op de maximale HD-resolutie. Dat doe je alleen met shots die je ook ècht wilt gebruiken....


Kleuren zijn lekker extreem te maken... zie plaatje hiernaast, en vergelijk dat met hetzelfde plaatje twee berichten hieronder. Misschien ben ik wat doorgeslagen in dit voorbeeld... maar leuk om te proberen.


Baal er inmiddels wel van dat ik destijds genoegen heb genomen met een 16 GB iPhone.  Gaat snel vol als je op hoge resolutie filmt.

10 DECember 2011


SET DECORATION MET HIPSTAMATIC!


Goh. Niet gedacht dat ik Hipstamatic nog zou gebruiken voor mijn korte film. Maar een paar Hipsta’s geschoten op de boulevard van Benidorm komen goed van pas. ‘Goedemorgen!’ speelt in een vakantie-appartement in Spanje. Maar kostentechnisch is het wat handiger om dat gewoon in een Nederlands appartementje te filmen. Hotelkamers en vakantie-appartementjes zien er overal zo’n beetje hetzelfde uit... het enige verschil zit ‘m doorgaans in de kunstwerkjes aan de muur. Dus snel wat Spaanse afbeeldingen aan de Hollandse hotelmuur! Leuk klusje voor Hipstamatic. Waarmee dan zelfs set decoration op de iPhone is gedaan!

24 DECEmber 2011


COLUMN: EEN TWEET VAN ANNA


De nieuwe MacFan ligt inmiddels in de winkels en in de brievenbussen van de abonnees. Met daarin een nieuwe column... met een hoofdrol voor Anna Drijver. In de column dan hè... in de film mocht ik willen.


Een beetje dromen kan natuurlijk geen kwaad, maar in januari wordt het toch eens tijd voor actie.


De nieuwe column kun je ook lezen op deze site, onder ‘Hoe het begon’.


Illustratie: Marijn van der Waa

7 JANUARI 2012


OUTLINE GESCHREVEN!


Ik twijfel nog of ik hem op deze site moet publiceren (of dat ik daarmee te veel verklap), maar in ieder geval: de outline van ‘Goedemorgen!’ is geschreven. Met Pages op mijn iPhone. Desondanks zijn het toch bijna vier kantjes. Het gepriegel valt mee als je er een Bluetooth-toetsenbord bij gebruikt, maar dat Pages niet in landscape werkt, blijft irritant.

Zelfs een ruw logo voor het project in Pages op mijn iPhone uitgewerkt. Screenshotje hiernaast. Te klein om te lezen hè? Toch maar geen spoilers op deze site... ;-)

22 JANUARI 2012


ACTRICE, LOCATIE


Nog even met een balkje voor haar ogen... wie herkent de actrice hiernaast? Zou zomaar de hoofdrolspeelster in ‘Goedemorgen!’ kunnen worden. Komende dinsdag meer nieuws!


Ondertussen ook locaties gescout. Opnames zijn vrijwel zeker in het ART Hotel in Rotterdam. Met de sales executive aldaar tig suites bekeken... ze verschillen allemaal qua kleur en licht. En geluid, ook niet onbelangrijk... de kamers aan de kant waar de metro voorbij sjeest, vielen al snel af!

24 JANUARI 2012


ALEXANDRA IN ‘GOEDEMORGEN!’


‘Goedemorgen!’ wordt helemaal met een iPhone gemaakt - van script tot edit - dus uiteraard overwoog ik aanvankelijk Siri als hoofdrolspeelster. Maar laten we wel wezen: Siri mag dan scriptvast zijn, en gevat op momenten, maar ze spat niet bepaald van het scherm af. Siri is een beetje een grijs muisje qua looks. Dus geen virtuele actrice, maar een echte. En wat voor een! Niemand minder dan Alexandra Alphenaar (voor sommigen nog bekend als Ronja uit GTST, voor anderen wellicht bekender uit musicals) kruipt in de hoofdrol. Dat is vandaag beklonken (met een kopje koffie; champagne pas als de film af is!). Nu op zoek naar haar mannelijke tegenspeler. Niet opeens allemaal gaan mailen naar het adres onderaan deze pagina hè?

31 JANUARI 2012


IS DIT ‘M?


Jawel... zou zomaar kunnen dat dit de tegenspeler is van Alexandra in ‘Goedemorgen!’. Arie Rustenburg... een acteur waarmee ik al heb mogen werken voor de tentoonstelling Stad van Nederland in het NAi.


Alles lijkt nu bij elkaar te komen op 28 februari... dat wordt de dag waarop we gaan shooten. Het wordt nu spannend!

7 FEBRUARI 2012


ZOEK DE iPHONE


Na acteurs en locatie is nu ook equipment aardig op orde... hiernaast mijn iPhone zoals ik ermee ga filmen. Wie herkent er eigenlijk nog een iPhone in?

De iPhone zit verpakt in een metalen mCAM. Handig vast te pakken, en handig te bevestigen op statieven. Een shotgun-microfoon van RØDE is bevestigd op de mount van de mCAM. Via de ALM Microphone Adapter met Audio Output kan er zowel een microfoon als een koptelefoon op de minijack van de iPhone worden aangesloten. En tot slot nog een groothoeklens, die op de mCAM geschroefd kan worden. Hiernaast zie je het meegeleverde exemplaar, maar die is vooral leuk als je een film maakt die de titel ‘Door de ogen van mijn goudvis’ draagt. Neigt naar fisheye, met vertekening aan de zijkanten. Een Sony-lens met minder groothoek is onderweg. En dan rest mij niks anders dan het script te voltooien...

18 FEBRUARI 2012


MEEST OPGERUIMDE BUREAU OOIT


Negen dagen tot de shoot... en ik ben nog volop in de weer met de finale versie van het script. Ze zeggen dat een opgeruimd bureau (‘clutterfree desk’... klinkt zo mooi in het Engels) je concentratie verhoogt. Op dat vlak doe ik dan in ieder geval niks fout... zie waar ik het script schrijf. Een tafel, een iPhone en een Bluetooth-toetsenbord. Bijzonder weinig afleiding!


Maandag repetitie met de acteurs... Alexandra Alphenaar en Arie Rustenburg.

25 FEBRUARI 2012


iPHONE KLAPPERT LIEVER NIET


Het leek zo handig: de app Filmic Pro heeft een ingebouwde slate. Een klapperbord dus.  Handig om je takes te nummeren. Maar helaas: Filmic Pro maakt opnames foetsie als ik de slate gebruik. De techneuten van Filmic kijken naar de bug, maar ik neem het zekere voor het onzekere: gewoon een fysiek klapperbord gekocht. Eigenlijk ook wel leuker...
‘Goedemorgen!’ wordt mede mogelijk gemaakt door het ART Hotel in Rotterdam, waar de film wordt opgenomen.

 

26 FEBRUARI 2012


DICHT OP DE HUID


Lang gezocht naar een leuke verwijzing naar Apple in ‘Goedemorgen!’, uiteindelijk bracht acteur Arie Rustenburg me op een idee. “Ik vind mijn karakter echt een type voor een tattoo”, zei hij. Meteen overlegd met Goedemorgen!-styliste & visagiste Esther Siebers. Waar hebben we ‘m gezet bij Arie?

26 FEBRUARI 2012


DE LOCATIE VAN ‘GOEDEMORGEN!’


Als ik ergens de deur heb platgelopen de laatste tijd, dan is het wel bij het ART Hotel in Rotterdam. In één van hun prachtige (en verrassend ingerichte) suites wordt Goedemorgen! opgenomen. Nou heeft het hotel wel een stuk of 20 suites. Die allemaal anders zijn ingericht. En die allemaal andere lichtinval hebben. En die verschillen qua geluid dat van buiten komt. Ofwel... ik wilde al die suites zien voor ik er eentje kon kiezen. Geen probleem bij het ART Hotel. Met engelengeduld toonden ze me elke kamer. Wat meerdere dagen duurde, aangezien er nogal eens gasten in zitten. Super service!

 

29 FEBRUARI 2012


IT’S A WRAP!


Het was een moordend schema... in één dag een complete korte film van 10 à 12 minuten opnemen. De shotlist bestond uit 55 te maken shots. Die allemaal bij daglicht geschoten moesten worden. Geen uitloop mogelijk. Cast en crew van ‘Goedemorgen!’ trokken er hard aan om het gedaan te krijgen. Aan het eind van de dag werd het een race tegen de klok, met een iPhone (waarop het allemaal gefilmd moest worden) die oververhit en overbelast raakte, en die geen MB ruimte meer over had in zijn geheugen. Maar het lukte! En zo konden we aan het einde van de dag het glas heffen op een geslaagde opnamedag... nu rest nog een flinke montage-klus!


Van links naar rechts: Lilian Habraken (fotografie, making of-beelden), Esther Siebers (styling & visagie), Arie Rustenburg (‘Tim’ in Goedemorgen!), Alexandra Alphenaar (‘Anna’ in Goedemorgen!), ikzelf (aanstichter van dit alles) en Suzanne de Jong-Kole (regie-assistentie).   Foto: Studio Wonderdag (Edgar Grimbergen en Ilka Deltrap)

27 FEBRUARI 2012


DE SHOOT IS BEGONNEN!


Nu ja... morgen beginnen we pas echt. Maar vanavond hebben we alvast wat foto’s en filmpjes gemaakt die morgen op de telefoon van ‘Anna’ moeten staan. Van Anna en Tim in aangeschoten toestand... gewoon opgenomen in het restaurant van het ART Hotel. Waar geen café-achtig geroezemoes was, dus ‘s nachts om half één stond ik ook nog even achtergrondgeluid op te nemen bij De Witte Aap aan de Witte de Withstraat in Rotterdam. Een aantal café-gasten vonden me vast een zielig figuur, die man die daar maar een beetje alleen stond te hannessen met zijn telefoon...

26 FEBRUARI 2012


THERE IS AN APP FOR THAT...?


Laatste dagen zitten vloeken bij het storyboarden. Ook dat moest op de iPhone. En ‘there is an app for that’: Cinemek Storyboard Composer HD. Ik maak er geen linkje van; je moet ‘m niet kopen. Wat een lousy app. Tekenen in de app is onmogelijk, je kunt alleen met foto’s werken. En die foto’s laten zich niet inzoomen... onwerkbaar. Uiteindelijk greep ik maar ouderwets naar potlood en papier. En dat terwijl ik niet eens kan tekenen...

2 MAART 2012


FOTO’S VAN DE SHOOT


“Wanneer is de film klaar?”, is zondermeer de vraag die ik de afgelopen paar dagen het meest heb gehoord. Vaak met een hoopvolle blik erbij dat ‘Goedemorgen!’ volgende week al klaar zou zijn. Het gaat nog wel even duren. Niet alleen vanwege het editen, maar ook omdat er een mooi première-moment moet worden gevonden. Bij voorkeur een festival. Tot die tijd hebben we in ieder geval al wat foto’s... op de nieuwe fotopagina. Enjoy!

25 maart 2012


DRUK BEZIG...


Het was even stil op deze pagina, maar dat komt omdat niet elke edit-beslissing een nieuwsbericht waard is... Ik ben nog druk aan het knutselen met de film. Ondertussen heb ik de site her en der ook wat ververst, dus koekeloer nog even wat rond!

5 JUNI 2012


HOE MAAK JE EEN iPHONE-FILM?


Nieuws van het Goedemorgen-front! In het komende nummer van MacFan (nummer 101, verschijnt eind deze maand) staat een uitvoerig artikel over het maken van een film op je iPhone... vol ervaringen opgedaan op de set van Goedemorgen!

29 JUNI 2012


REPORTAGE IN MACFAN


Een vijf pagina’s tellend artikel over het filmen van Goedemorgen! - vol tips over hoe je zelf een iPhone-film kunt maken - staat in MacFan #101, die nu in de winkel ligt! (Of in de brievenbus als je abonnee bent!) Met alles wat je wilt weten over handige accessoires voor je iPhone als camera.

30 JUNI 2012


HOE HET BEGON... NU ALS E-BOOK


De korte film Goedemorgen! is het resultaat van een uit de hand gelopen column in MacFan... een paar van die columns staan op deze site, onder het kopje ‘Hoe het begon’. Voor wie ze allemaal wil lezen, is er nu het e-book ‘Gemekker - De columns over Mac-verdwazing’. Verkrijgbaar in de iBookStore van Apple. Inclusief de column ‘Barst!’ waarin op dramatisch wijze wordt beschreven hoe Alexandra Alphenaar bijna haar iPhone aan gruzelementen smeet op de set...


E-book kost € 3,49. Er is ook een gratis sample te downloaden!

26 AUGUSTUS 2012


IT’S COMING...


Voor degenen die denken dat alle Goedemorgen!-opnames in een doos op zolder zijn verdwenen... niets is minder waar! De korte film is klaar... en zeer binnenkort volgt op deze pagina nieuws over de eerste vertoning...


Houd deze pagina dus in de gaten!

1 september 2012


‘GOEDEMORGEN!’ VOOR HET EERST

TE ZIEN OP FILM BY THE SEA!


Het is zover: ‘Goedemorgen!’ wordt voor het eerst aan publiek vertoond! Op 15 september tussen 14.00 en 15:30 uur in Vlissingen... nu duurt de film slechts 16 minuten en allerminst anderhalf uur, dus er gebeurt wat meer! In anderhalf uur geef ik een presentatie over het maken van een film op je iPhone, met ‘Goedemorgen!’ als voorbeeld. In de presentatie zullen ook alternatieve shots van de film te zien zijn, making of-beelden, en wellicht stop ik er nog wat bloopers in... De kern van het verhaal wordt in ieder geval dat iedereen in de zaal na anderhalf uur weet hoe je een film op je iPhone kunt maken, op een zo professioneel mogelijke manier.

Kaarten kosten zes euro, en zijn op de site van Film by the Sea te bestellen. Je vindt daar ook meer informatie over het programma.

4 september 2012


TRAILER ‘GOEDEMORGEN!’ ONLINE


Als iPhone-filmmaker had ik de belofte gedaan dat ik ‘Goedemorgen!’ in zijn geheel op mijn iPhone zou maken... en dat heb ik ook gedaan. Maar voor de trailer heb ik gewoon lekker naar mijn Mac gegrepen... na al dat gepriegel op een telefoon wel weer even een verademing. Hieronder staat-ie: de ‘making of trailer’ van ‘Goedemorgen!’. Met dank aan Studio Wonderdag voor de making of-beelden... die met een duurdere camera zijn gemaakt dan de film zelf!

10 september 2012


GOEDEMORGEN! FILMPOSTER


Er was al een trailer (zie onder), maar een filmmaker die zichzelf een beetje serieus neemt, zorgt natuurlijk ook voor een officiële filmposter. En die heeft ‘Goedemorgen!’ nu ook! Je ziet hem hiernaast... en hij bestaat zelfs in gedrukte vorm!


De poster is een ontwerp van Studio Wonderdag, ofwel Ilka Deltrap en Edgar Grimbergen. Ze maakten ook foto’s op de draaidag. De poster toont het beginshot van de film... onder de titel staat: “Ze werd wakker in een vreemd bed. In een vreemde stad. In een vreemd land.” Dat is het startpunt van de film.


Met een logootje hebben we ook nog aangegeven dat de film helemaal op een iPhone is gemaakt... volgens mij een primeur voor een filmposter!


Klik op de afbeelding hiernaast om hem groter te zien!

15 SEPTEMBER 2012


FILM BY THE SEA


Het is eindelijk zover... ‘Goedemorgen!’ draait vandaag op Film by the Sea in Vlissingen! Gisteravond was ik samen met Goedemorgen!-styliste Esther Siebers al op het galafeest... maar het gaat om vandaag! ‘Goedemorgen!’ wordt getoond tijdens mijn presentatie ‘Filmen met je iPhone’... ik ben benieuwd hoe veel mensen er op af komen!


17 SEPTEMBER 2012


DE KOP IS ERAF...


‘Goedemorgen!’ werd afgelopen zaterdag voor het eerst getoond tijdens Film by the Sea, in Vlissingen. Een spannende dag... hoe zouden de reacties zijn? Geheel in stijl streamde ik de film vanaf mijn iPhone naar het witte doek. Als ik zo nodig àlles op de iPhone wil doen, dan ook het presenteren van de film! Dat was vragen om de komst van dhr. Murphy uiteraard... bij de tests werkte alles prima, maar tijdens de vertoning verslikte het draadloze netwerk zich opeens ernstig in de film van 1,3 GB. Ik moest de film halverwege herstarten... maar dat mocht de pret niet drukken. Veel leuke en enthousiaste reacties op het project... en veel mensen in de zaal die aantekeningen maakten tijdens mijn presentatie. Volgens mij komt er een vrachtwagenlading iPhone-films aan het komende jaar...!


18 SEPTEMBER 2012


DAGKRANT FILM BY THE SEA


Leuk om hier nog even te vermelden: ‘Goedemorgen!’ stond op 15 september ook in de dagkrant van Film by the Sea. Inclusief de inmiddels welbekende foto...


Als je het stukje nog wilt lezen: download hier dan even de pdf van de dagkrant.


25 SEPTEMBER 2012


iPHONE POPUP FILM FESTIVAL


Om in de gaten te houden: er is een grote kans dat ‘Goedemorgen!’ op 29 november draait op het iPhone Popup Film Festival in Leiden... meer nieuws volgt!

28 SEPTEMBER 2012


ONE MORE THING LIVE


Gisteravond was ik te gast in de webcast van One More Thing Live, alwaar ik mocht vertellen over hoe ‘Goedemorgen!’ is gemaakt (op een iPhone, maar dat zal de frequente bezoeker van deze site inmiddels duidelijk zijn). Ik heb ook een kort fragmentje van de film laten zien. Kijk het terug op het YouTube-kanaal van OMT Live.


2 OKTOBER 2012


EXHIBITION IN A BOX


Wordt Piek Pictures nog een echt productiehuis? Tussen al het werk voor ‘Goedemorgen!’ door, maakte ik in opdracht van Premsela (Nederlands Instituut voor Design en Mode) ook nog het filmpje ‘Exhibition in a Box’... een promofilmpje voor de reizende tentoonstelling ‘The Best of Dutch Book Design’. Een stopmotion-filmje notabene... niet gemaakt met een iPhone overigens, maar met een oude Nikon D70. Het filmpje bestaat uit 1.800 foto’s.

16 OKTOBER 2012


EXHIBITION IN A BOX VERTONING


Het stopmotion-filmpje ‘Exhibition in a Box’ (zie bericht hieronder) werd vandaag op een groot scherm gepresenteerd in het Stedelijk Museum in Amsterdam, bij de opening van de tentoonstelling Best Verzorgde Boeken. Het filmpje is eigenlijk bedoeld voor online gebruik, maar kwam ook op een groot scherm goed uit de verf!

18 OKTOBER 2012


PREMIÈRE GOEDEMORGEN!


Hij is er! ‘Goedemorgen!’ in de definitieve versie is eindelijk vertoond, tijdens de première in Lantaren-Venster vanavond. De definitieve film is nog aardig onder handen genomen sinds de voorvertoning op Film by the Sea, een paar weken geleden. Meer foto’s volgen later!

19 OKTOBER 2012


TWEEDE ARTIKEL IN MACFAN


Volgende week ligt de nieuwe MacFan in de winkel... met daarin een tweede artikel over ‘Goedemorgen!’. In het eerste artikel (dat je hier kunt downloaden) werd het filmen met de iPhone besproken, in het nieuwe artikel wordt vier pagina’s lang gekeken naar het nabewerken en editen op een iPhone.

19 OKTOBER 2012


FOTO’S VAN DE PREMIÈRE


De eerste foto’s van de première gisteren staan online... je vindt ze op de Foto-pagina. Er komen er binnenkort nog wat meer aan.


Met dank aan iedereen die mijn camera greep en er wat kiekjes mee schoot!

3 NOVEMBER 2012


EEN STAPJE TERUG IN DE TIJD


Terwijl de rest van de wereld de zegeningen van internet telt, lijkt het bestaan van WeTransfer of Dropbox volledig aan filmfestivals voorbij te zijn gegaan... die vragen stuk voor stuk drie dvd’s als je je film wilt inzenden. Een dvd... mijn MacBook Air weet niet eens meer wat dat is.

Voor een iPhone-filmmaker voelt het al helemaal onjuist om een geheel op de iPhone gemaakte film alsnog op zo’n prehistorisch medium te laten drukken... maar goed... ik wil ook op festivals hè. Dus worden er nu ergens in een fabriek dvd’s van ‘Goedemorgen!’ gedrukt. Speciaal voor de festivals. Nou maar hopen dat ze ‘m willen.

19 november 2012


iPHONE POPUP FILM FESTIVAL


Het iPhone Popup Film Festival in Leiden is verplaatst van 29 november naar begin volgend jaar... meer nieuws volgt.

20 november 2012


GEMEKKER FILMPJE


‘Goedemorgen!’ ontstond in een column in MacFan, en die columns zijn nu gebundeld in het e-book ‘Gemekker’, en daar komt dan weer een filmpje van... begrijpen jullie het nog? Binnenkort hier en op Gemekker.net: de Gemekker Promo... met in de hoofdrollen fotomodel Dian Biemans en acteur Arie Rustenburg. En de schrijver.

14 DECEMBER 2012


PSEUDO-MAKING-OF VOOR GEMEKKER


Daar is-ie dan: de langverwachte promo-film voor mijn e-book ‘Gemekker’. Het boek bestaat uit columns die ik schreef voor MacFan. Ze gaan over mijn Mac-verdwazing, maar zijn ook de geboorteplaats van Piek Pictures en de iPhone-film ‘Goedemorgen!’... al die ideeën ontstonden in de column. Nu is er een promo-filmpje voor Gemekker. Een pseudo-docu over de moeizame totstandkoming van de niet-bestaande commercial voor het e-book. Wederom gefilmd met Apple-spullen: dit keer met twee iPhones en een iPad. Editen deed ik ditmaal op de Mac, maar de special effects kwamen wèl uit de iPhone: daarvoor werden de grappige apps Demon Cam en Action Movie FX gebruikt. In de hoofdrollen fotomodel Dian Biemans en acteur Arie Rustenberg. En de auteur zelf. Meer informatie op Gemekker.net!

9 JANUARI 2013


INTERVIEWER AANGESTOKEN DOOR iPHONE-FILM-VIRUS


Journalistiek-student Martijn Wüts nam zijn camera mee naar de première van ‘Goedemorgen!’, en nam later nog een interview af. Ik heb hem enigszins aangestoken met het iPhone-virus (of hij had het al), want een deel van de beelden schoot hij - precies - met de iPhone. Hieronder het resultaat.

10 FEBRUARI 2013


PIEK PICTURES OP VINE


Als iPhone-filmmaker ontkom je niet aan de nieuwste trend: ‘social video’. De app Vine is het Instagram van video’s. Je kunt er video’s van maximaal 6 seconden mee maken en uploaden. Filmpjes die constant worden geloopt. In vierkant-formaat, dus geen discussies meer over vertical video. Geen filters, geen audio-editing... maar wel een interface die zich leent voor leuke stopmotion-experimentjes. Piek Pictures zit nu ook op Vine... Het filmpje hiernaast was één van de eerste probeersels... ‘Coffee time on Vine’.


Download Vine en

volg @PiekPictures!

 

HOE HET BEGON     DE KORTE FILM     OP EEN iPHONE     NIEUWS     AGENDA     FOTO’S

 

18 SEPTEMBER 2013


‘GOEDEMORGEN!’ @ CAFÉ DAAN & DAAN


Café Daan & Daan in Amsterdam organiseert weer een Oktober Filmmaand, met een paar avonden met korte films. Op zaterdag 12 oktober is ook Goedemorgen! in het programma opgenomen... dus wie ‘m nog wil zien. Meer informatie en het volledige programma vind je bij 4realentertainment.